Adriana

Îndrăgosteste-te de tine însuți!

În calitate de terapeut în Programare Neurolingvistică, Bioneuroemoție și Conexiune Energetică a Ființei, ajut oamenii să identifice și să depășească tiparele limitative care le afectează prezentul. Multe dintre aceste tipare îşi au rădăcinile în factori moșteniți de la generațiile anterioare, în influențe sociale sau în experiențe personale care împiedică evoluția spre realizarea deplină a propriei persoane.

Cheia constă în a învăța să te privești cu compasiune și iubire, deschizând astfel ușile către o transformare profundă prin autoanaliză. Adevărata ta Ființă te așteaptă să te descoperi și să te îndrăgostești de ea, eliberându-te de legăturile trecutului și permițându-ți să te exprimi conform esenței tale autentice.

Te invit să te lansezi în această călătorie a auto-cunoașterii și vindecării, unde vei găsi libertatea de a fi cu adevărat cine ești și de a-ți manifesta întregul potențial. Puterea transformării este în mâinile tale, iar Ființa ta interioară așteaptă nerăbdătoare să se conecteze cu tine! Lasă-te cucerit de tine însuți și începe călătoria ta către plenitudine și realizare interioară!

Ceva despre mine pentru voi

Am fost propria mea alchimistă, sărind în fiecare experiență pentru a o trăi la maxim, am căzut și m-am ridicat, m-am pierdut în proces și m-am regăsit, am fost ghidată în învățare de copacul meu și l-am respins, până la integrarea resurselor pe care mi le-au oferit strămoșii mei.

Am ajuns aici, după ce am ales ceea ce iubeam, respectiv vindecarea și interacțiunea cu o varietate de ființe umane, o oportunitate oferită de profesia mea ca asistentă medicală specialistă în ingrijirea nou-născuților în terapie intensivă. De la o vârstă fragedă știam că asta era ceea ce vroiam să fac, dar nu mi-am imaginat niciodată că mă va duce pe căile și potecile ascunse ale propriei mele ființe, urmându-mi intuiția în slujba altor ființe umane care par vulnerabile, dar susțin o forță incredibil de minunată și magică.

Acest lucru m-a determinat să pun în discuție moartea, natura realității și caracteristicile sale, evoluția sa, legându-le cu percepția despre energiile înconjurătoare pe care le simțeam încă de mică și pe care nu le puteam explica sau vedea cu ochii mei fizici, dar erau acolo, am început să studiez tanatologia pentru a înțelege însoțirea acestui proces natural al vieții și trascendența sa, am urmat studiul Reiki de canalizator și catalizator al Conștiinței Cosmice Universale, am avut experiențe cu triburi native în Temaskale, meditații și Cabala în mod amator.

A însoți atât în convalescență, moarte sau vindecare a fost un pilon fundamental în existența mea, totuși simțeam că trebuia să continui și să înțeleg ce ne împinge sau ne paralizează, și aici m-am întâlnit cu Programarea Neurolingvistică, Biodecodificarea, şi Mindfulness-ul, mi-am îmbrățișat emoțiile, conflictele, percepția asupra universului mental, fizic și etern și continuu să lucrez cu mine pentru a restabili unitatea Ființei, înțelegând, iertând și acceptând incongruențele și coerentele mele. Observarea propriei mele persoane mă face să te văd pe tine, și astfel pot să te însoțesc, să te conduci cu autonomie, curaj, iubire și înțelepciune care provin din Ființa noastră internă, fiind în slujba noastră, trebuie doar să deschidem acea ușă, întâlnirea fiind cu noi înşine.

Whatapp: +59894143324

Emaul: adrillugdar74@gmail.com

Instagram: @shekinah_medita_te