Terapia regenerativă a corpului eteric

Terapia regenerativă a corpului eteric este o experiență unică și transformativă care vă va permite să vă eliberați de încărcăturile energetice manipulatoare, permițându-va sa va ocupați de munca interioară de eliberare a minții și emoțiilor. Această terapie ajută la eliminarea blocajelor energetice, a blestemelor, a deochiurilor, posedărilor, implanturilor energetice sau din contra stopează sustragerea de spirit sau esență, care te limitează în viața ta de zi cu zi. Te-ai simțit vreodată prins în tiparuri de gândire negative, blocaje emoționale fără o explicație medicală sau psihologică? Simți că îți este greu sau imposibil să schimbi aceste tipare repetitive, dăunătoare și contraproductive? Ei bine, dacă ai implanturi energetice, acestea te vor limita capacitățile și voința, generând modele de emoții altele decât cele potrivite ție cu care va trebui să îți ocupi timpul și să îți consumi energia. Dacă da, această terapie poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te elibera de aceste limitări și pentru a trăi o viață plină în care sa ai libertatea de a-ți lua propriile decizii, fără influența energiilor manipulatoare.

În timpul sesiunii, care se va desfășura la distanță, voi lucra direct cu mintea și corpul eteric, folosind tehnici puternice pentru a detecta și elimina orice tip de interferență energetică care ar putea afecta la nivelul corpului eteric.

Imaginează-ți cât de eliberator este să scoți din corpul tău tot felul de energii dense, precum posedările, blestemele, implanturile energetice, larvele astrale, temerile sau gândurile induse de devalorizare și deznădejde față de tine însuți?

În plus, în această terapie voi tăia și legăturile și contactele negative care îți pot afecta viața și te voi învăța un exercițiu pentru a te conecta cu conștiința și spiritul într-un mod profund și autentic. Conexiunea Conștiință-Spirit este un instrument puternic care îți va permite să preiei conducerea energetică, făcându-ți auto-curățări simple care fac curățarea principală pe care o făcem împreună inițial să se mențină. În plus, vei putea să manifești în viața ta energia esenței tale spirituale și să-ți atingi obiectivele într-un mod mai eficient, în funcție de tine, de experiența și cunoașterea ta.

În afara zilei de curățare, te voi însoți ulterior, alte 15 zile, iar dacă este necesar să efectuaezi mai multe curațări în aceste zile, acestea sunt incluse în cost.

Să începem împreună aceast drum al transformării și regenerării!

https://www.facebook.com/LaberintosDelSer

Călătoria Akashică Călătoria

Akashică este o experiență de auto-cunoaștere și conexiune cu spiritul, în care pacientul este protagonistul și cel care primește răspunsurile de la propriul spirit și nu de la terapeut.

Prin această terapie la distanță, pacientul efectuează o călătorie de cunoaștere alături de terapeut, explorând cunoștințele spiritului, în căutarea răspunsurilor. Înainte de călătorie, se evaluează dacă este necesară și o curățare împotriva manipularii externe iar în caz de necesitate, se efectuează o purificare a entităților și a manipulărilor pentru a asigura puritatea procesului, astfel încât terapia să aibe loc numai cu spiritul pacientului (curățarea este în afara călătoriei în sine și variază ca timp). În timpul călătoriei, mintea holistică și perceptivă este activată, permițând pacientului să exploreze diferite universuri în căutarea înțelegerii și a răspunsurilor. Durata aproximativă a ședinței este de o oră și jumătate până la două ore. Această experiență unică oferă posibilitatea de a explora dincolo de existența biologică și materială, într-un domeniu fără limitări de timp și spațiu. Este ideală pentru cei care caută să depășească prejudecățile și programele mentale, fiind o călătorie de cunoaștere, terapeutică.

Pentru mai multe informații, îl puteți contacta pe Fernando pe pagina sa de Facebook „Laberintos Del Ser”.