CUM PLĂTESC?

Modalitățile de plată acceptate pe website-ul www.ceeportzero.com sunt următoarele:

1. Plata online cu CARDUL BANCAR

Metoda de plata cu cardul prin PlatiOnline.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ceeportzero.

Plata online cu cardul bancar este valabila pentru toate produsele prezente in website (https://ceeportzero.com/):

2. Plata prin numerar

La livrarea comenzii prin posta/curier rapid poți achita contravaloarea prin ramburs.

3. Transfer bancar

Poți efectua un transfer bancar în baza facturii proforme în format electronic pe care o veți primi pe adresa de e-mail.

4. MODALITĂȚI DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate online se face prin firma de curierat rapid.

Comenzile plasate până în ora 13:00 se vor livra în maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Comenzile plasate după ora 13:00 se vor livra în 48 de ore de la primirea comenzii. Timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc.

Taxa de livrare este de 18 lei pentru comenzi de pana la 299 lei.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda incepand cu suma de 300 lei.

Livrarea se va efectua prin firma de curierat fan courier.

5. POLITICA DE RETUR
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

6. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv printr-un e-mail la adresa: ceeportzero1979@gmail.com, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei de renuntare la cumparare, in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de client inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, conform legii, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data la care este comunicata decizia de renuntare la cumparare in modalitatile anterior prezentate. Cu toate acestea, daca termenul se implineste fara a exista dovada returnarii produselor de catre client in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea deciziei de renuntare la comanda, se va putea solicita dovada ca produsul/produsele au fost trimise catre noi. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau resigilate, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

Suma rambursata in urma returului va fi cea achitata de client la plasarea comenzii minus cheltuielile de transport daca acesta nu a fost gratuit.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

7. Date firma

Nume: CEEPORT ZERO HAWAII SRL
Cod unic de inregistrare: 47003399
Nr. Reg. Comertului: J40/20358/2022
Adresa: Str. Prof. Dr. Victor Babes nr. 4, Parter, Ap.1, Sector 5, Judet Bucuresti
Banca: BRD
IBAN: RO66BRDE410SV94202954100
Email: ceeportzero1979@gmail.com
Telefon: 0761494034
Platitor TVA: NU
Intervalul orar disponibil: 08:00 – 20:30
Timpul mediu de raspuns la un email: 1-3 ore (ceeportzero1979@gmail.com)